Romantik geceler için film önerilerim

Posted 12:51 by can kılıç in Etiketler:
Menshealth sitesinde gezinbirken böyle bir yazıyla karşlaştım ve blogumda yayınlamak istedim.Umarım filmler hoşunuza gider çünki gerçekten harika filmler hepsi...

romatik film1Gencecik Liv Tyler’ı gözler önüne seren bu filmde masumiyet ve onun bilerek isteyerek teslim edilmesi konu ediliyor. Bu teslimiyetin tek sebebinin ‘aşk’ olduğu film, sevgilinizin yelkenlerini hemencecik suya indirmesini sağlayacak.


romantik film2Seksi ve başarılı iş adamının (Mickey Rourke) sanat galerisinde asistan olarak görev yapan büyülü sarışını (Kim Basinger) baştan çıkarttığı ve onu türlü fantezilerine alet ettiği bir hikâye (ki kadın filmin sonunda, tabir-i caiz ise, ‘müptela’ hale geliyor). Orta düzeyde fantezi deneyimi.


romatik film3Maggie Gyllenhaal’ın canlandırdığı bir sekreter (akıl hastanesi geçmişi olan) ve ondan yaşça büyük takıntılı patronu (James Spader) arasında yaşanan, fazlasıyla dengesiz, duygusuz ve sert seks ilişkisi üzerine kurulu olan film. Neyse ki, sonlara doğru işin içine duygusal bir bakış açısı da katılıyor. İleri düzeyde fantezi deneyimi.


romantik film4
Marlon Brando ve Maria Schneider’in canlandırdıkları ve aralarındaki büyük yaş farkına dikkat çeken film, ruhları bir başkasına ait iki insanın birbirlerinin isimlerini dahi bilmezken nasıl sevişebileceklerini görmek isteyenler için şahane. Orta düzeyde fantezi deneyimi.


romantik film5A Tale of Love Yönetmeni Mira Nair’in ülkesini terk etmesine neden olmuş, birçok yerde yasaklanmış olan film, Kama Sutra felsefesini iki kız kardeşin öyküleri üzerinden anlatıyor. Ayrıca, Lost dizisinin Sayid Jarrah karakterini canlandıran Naveen Andrews’un da bu filmde rol aldığını belirtelim. En erotik fantezi deneyimi.


Kaynak:Menshealth

0 comment(s) to... “Romantik geceler için film önerilerim”

0 yorum:

Yorum Gönder